Historické lázeňské centrum skryté v zeleni parků poskytuje návštěvníkům Poděbrad atmosféru příjemného prázdninového střediska s mnoha možnostmi pro rekreaci i zábavu. Okolní lužní lesy a jejich romantické prostředí působí uklidňujícím dojmem. Rovinatá krajina je ideálním místem pro rekreační sportování, zejména pěší turistiku, vyjížďky na kole a in-line bruslení. Rozvoj infrastruktury dává obyvatelům města i jeho návštěvníkům mnoho dalších příležitostí ke sportování (tenis, golf, jezdectví, plavání, cyklistika, surfing, sportovní střelba, rybolov, míčové hry, fitness centra a další) i zábavě (koncerty, přednášky, výstavy, divadlo, kino, přehlídky, taneční večery, sportovní, kulturní a společenské akce, restaurace, bary, kavárny, diskotéky).

Poděbrady jsou plné parků.
Autor: www.lazne-podebrady.cz

 

Díky lázeňství, příjemnému prostředí a strategické poloze uprostřed republiky nedaleko Prahy byly a jsou Poděbrady městem vyhledávaným každoročně desetitisíci návštěvníky mezi nimi i mnoha významnými osobnostmi. Za všechny, kteří v minulosti trávili čas v Poděbradech ať již jako jejich obyvatelé, pacienti, rekreanti či studenti jmenujme dr. T. G. Masaryka, dr. E. Beneše, dr. Kramáře, V. Havla, F. Křižíka, F. Halase, S. K. Neumana, F. Kafku, M. Formana, E. Destinovou, R. Naskovou, V. Buriana, H. Růžičkovou a další. Přijeďte i vy do města zdraví, rekreace, sportu, kultury, zábavy – centra společenského života v srdci České republiky.

Lázně navštívila i zpěvačka Jitka Zelenková.
Autor: www.lazne-podebrady.cz

 

Zejména v jarních měsících bude pobyt v lázních vítanou vzpruhou po letošní podivné zimě. Mnozí si proto v tomto období nacházejí cestu ke kvalitnímu a cenově dostupnému odpočinku. Lázně na jaře nabízejí duševní i tělesné osvěžení a jsou místem setkávání nebo komorního prožitku v hezkém prostředí.

Léčení a procedury
Lázně Poděbrady vycházejí ze stoleté tradice a snaží se zcela využívat unikátních účinků přírodního zdroje minerální vody. Léčebné kúry jsou klientům doporučovány na základě jejich zdravotního stavu a jsou v souladu s nejmodernějšími léčebnými metodami.

Komfort ubytování v Lázních Poděbrady a.s.
Autor: www.lazne-podebrady.cz


Informace o jednotlivých pobytech najdete na webu lázní www.lazne-podebrady.cz. Můžete si také vyžádat zaslání informační brožury na adrese Lázně Poděbrady, a.s., Jiřího nám. 39, 290 33 Poděbrady.