Leonardo DiCaprio se před rokem stal terčem vtípků celého internetu, když vyšlo najevo, že žádná z jeho partnerek nikdy nebyla starší 25 let. Aby si napravil svou pověst, vytasil se krátce poté s románkem s modelkou Gigi Hadidovou, která už má dokonce dítě. Chvíli se spolu objevovali, po půl roce ale všechno vyšumělo a dvojice šla od sebe. Podle řady fanoušků navíc nikdy o skutečný vztah ani nešlo – mělo jít o strategický plán z hlavy bývalé modelky a Giginy matky Yolandy Hadidové (59), aby si Leo vylepšil pověst a o Gigi se více psalo. 

Od té doby se v Leově náruči žádná žena dlouho neohřála. Jeho posledním úlovkem byla do nedávna italská modelka Vittoria Cerettiová (25), teď se ale zdá, že se opět posunul „o dům dál“. 

Sbalil obě sestry

Jak informoval The Sun, DiCaprio byl nyní v Londýně spatřen ve společnosti divoké a lehce kontroverzní britské modelky Lottie Mossové, se kterou na tajném randíčku v podniku Chiltern Firehouse propařili noc až do brzkých ranních hodin. Aby toho nebylo málo, Lottie je nevlastní – a o 24 let mladší – sestrou topmodelky Kate Mossové, se kterou herec randil v 90. letech! DiCaprio a Kate Mossová krátce tvořili pár v roce 1993, když jim bylo oběma pouhých 19 let. Sexy Lottie tehdy ještě nebyla ani na světě.

Vtipným detailem přitom je, že divoška Lottie byla do DiCapria zamilovaná už jako puberťačka. Na samém začátku své modelingové kariéry v roce 2014 se pro Teen Vogue jako šestnáctiletá svěřila, že má ve svém pokojíčku celou sekci věnovanou pouze Leovi, prakticky vytapetovanou plakáty z éry jeho filmu Romeo a Julie (1995). 

Cooper koupil nové sídlo

Ať už to mezi Leem a Gigi Hadidovou bylo jakkoli, zdá se, že modelka s palestinskými kořeny teď konečně našla tu pravou lásku. Tou je další hollywoodský fešák Bradley Cooper. Pár sice tvoří teprve chvíli, všechno ale nasvědčuje tomu, že to mezi nimi začíná být vážné. 

Cooper si teď dokonce pořídil novou nemovitost poblíž New Heavenu v Pensylvánii – jen co by kamenem dohodil od luxusní koňské farmy Giginy matky Yolandy Hadidové, píše web Page Six

O tom, že poloha nové hercovy nemovitosti rozhodně není náhodná, svědčí i fakt, že už tady milenci spolu byli. V listopadu si do New Heavenu vyrazili na romantický výlet do luxusního hotelu River House at Odette's. Právě v New Heavenu Gigi i se svou sestrou Bellou (27) zůstala během pandemie covidu, a dokonce zde porodila svoji dceru Khai (3).  

Gigi a Irina 

A jak se zdá, stejně jako Bradley zapadl do rodiny Gigi, zapadla i ona do té jeho. Cooper společně s úspěšným pizzařem Dannym DiGiampietrem rozjeli nový podnik s názvem Danny & Coop’s, který na speciální akci minulý týden v New Yorku dorazily podpořit jak Gigi, tak jeho bývalá partnerka, modelka Irina Shayková (37), s níž má šestiletou dceru Leu.

Shayková a Cooper se přitom rozcházeli a scházeli ještě dlouho po oficiálním ukončení vztahu a nedlouho před jeho vzplanutím pro Gigi se opět šířily spekulace, zda to náhodou nedají dohromady. Nakonec to neklaplo. Jak se zdá, rodiče malé holčičky to ale dokázali vyřešit v klidu a Gigi se žádné nevraživosti bát nemusí. Alespoň na veřejnosti. 

Video
Video se připravuje ...

Titanic oslaví 25 let velkolepým návratem Falcon, idh

Fotogalerie
46 fotografií