V sobotu rozzářil Beverly Hills jeden z nejžhavějších večírků, jaké tohle město vidělo. Leonardo DiCaprio, ikona filmového průmyslu, držitel Oscara i Zlatých malin (což jsou posměšné ceny pro nejhorší herecké výkony), se stal 11. listopadu devětačtyřicátníkem a oslavil to ve skutečně velkém stylu. Akce se konala v restauraci Giorgio Baldi, v podniku bohatě vyzdobeném balónky, a účastnily se jí jenom samé slavné osobnosti.

Párty zdobila nejenom přítomnost nové přítelkyně Leonarda DiCapria, krásné italské modelky Vittorie Cerettiové (25), s níž si podle očitých svědků během celého večera neustále vyměňoval něžnosti, jelikož se své nové lásky zřejmě nemůže nabažit, ale i řady dalších celebrit, které se zde bavily až do časných ranních hodin. Některé prý odcházely až ve čtyři hodiny!

Byla zde spatřena například zpěvačka Beyoncé (42) a její manžel Jay-Z (53), herečky Salma Hayeková (57) či Zoe Saldanaová (45), zpěvačky Lady Gaga (37) a Rita Oraová (32), influencerka Kim Kardashianová (43), rapper Snoop Dogg (52), zpěvák Axl Rose (61) z Guns N' Roses, či třeba herci Chris Rock (58), Scott Eastwood (37), Tobey Maguire (48) a Channing Tatum (43).

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio má Oscara a řekl: Globální oteplování je skutečné. Reuters

Seznam hostů tak zahrnoval výkvět celého Hollywoodu - od filmového průmyslu až po hudební a televizní scénu. Organizátoři si drželi přísný seznam hostů, což dodalo oslavě nádech exkluzivity. A neměly šanci ani bývalé partnerky. O tom se na vlastní kůži přesvědčila herečka Victoria Lamasová (24), co s DiCapriem krátce randila. Její pokusy dostat se na akci ovšem nevyšly a ona zklamaně odešla. A nepomohl jí ani sexy outfit, tedy průhledné krajkové kalhoty, co si oblékla...

Oproti ní si oslavenec s oblečením moc práce nedal. Hvězda snímku Zabijáci rozkvetlého měsíce, co je aktuálně k vidění v kinech, si na večírek na svou počest oblékla obyčejné černé tričko, džíny a baseballovou čepici. Nejvtipnější model však vynesla herečka Kate Beckinsaleová (50) - svými šaty odkazovala na film Titanic, co udělal z Leonarda legendu. V dekoltu měla „řetízek" a v klíně obří maketu Srdce oceánu...

Společnost bavilo vystoupení rappera Lil Waynea (41) a Leonardo nebyl jen pasivním pozorovatelem - naopak, celou akci překvapivě oživil, když se nečekaně objevil na pódiu, chopil se mikrofonu a i on začal rapovat. Předvedl píseň DWYCK od Gang Starr a Nice & Smooth z roku 1994 - a nejenomže tak ukázal své všestranné umělecké schopnosti, ale také dostal dav do varu.

Fotogalerie
53 fotografií