Jeremy Renner, kterého si svět zamiloval například jako statečného lučištníka Hawkeye ve filmové sérii komiksových Avengers, pilně pracuje na svém plném uzdravení. Po děsivé nehodě, která se mu stala na Nový rok (a málem ho stála život), poskytl dvěma oscarovými nominacemi oceněný herec svým 20,8 milionům fanoušků a sledujících na Instagramu aktuální informace o své rehabilitaci, kterou podstupuje v rámci rekonvalescence.

Druhý květnový víkend, tedy více než pět měsíců od tragického incidentu, sdílel na sociální síti známý hollywoodský krasavec svou každodenní rutinu. Jenom díky ní je pravděpodobně dnes na nohou, přestože původně neveselé prognózy lékařů naznačovaly možnou ztrátu končetiny či doživotní kulhání. S tím se ale houževnatý Renner odmítl smířit.

Na svůj profil nahrál celou sérii videí, na kterých cvičí na různých zařízeních – například na vibrační plošině, kde dělá dřepy a různé úkroky, což mohlo pro neznalé působit trochu komicky. „Přísahám, že netančím,“ dušoval se Renner v popisku s tím, že stroj jede na ty nejvyšší otáčky. U klipu, který ukazuje, jak dřepuje, zatímco drží v obou rukou pořádně velká závaží, zase žertoval, že si „jenom ‚hraje‘ na to, že neměl zlomenou nohu“.

Fotogalerie
65 fotografií