Sympaťák Jeremy Renner, jenž se zapsal do srdcí diváků především jako lučištník Hawkeye v sérii komiksových filmů společnosti Marvel, utrpěl na začátku tohoto roku velmi vážná zranění. Přejel jej totiž jeho vlastní sněžný pluh. Přestože známému herci zpočátku hrozilo, že přijde o nohu, záhy jeho fanoušky uklidňovaly zkazky o jeho rychle se zlepšujícím zdraví... i hercovy pozitivní příspěvky na sociálních sítích, mapující jeho rekonvalescenci.

Podle posledních záběrů, které paparazzi pořídili v kalifornském Los Angeles, to s ním rozhodně vypadá dobře. Renner byl zachycen na předním sedadle auta a po celou dobu se zdálo, že se dobře baví, široký úsměv jeho tvář ani na okamžik neopouštěl. Vlastně byl skoro div, že ten vůz neřídil, natolik fit působil! Přestože jeho léčba bude trvat ještě dlouhé měsíce, tyto fotky jsou pro jeho fanoušky jasným signálem, že je vše na té nejlepší cestě.

Video
Video se připravuje ...

Jeremy Renner v mysterióním thrilleru Wind River Falcon

To ostatně před časem potvrdila i Jeremyho herecká kolegyně Evangeline Lilyová (43), představitelka filmové Wasp. „Čekala jsem, že když k němu přijdu, bude ležet v posteli, já si sednu vedle něj a budu ho držet za ruku. Bála jsem se, že ho uvidím v bolestech a že se nebude moci pohnout. Ale bylo to úplně jinak. Jezdil tam na vozíčku a smál se se svými kamarády. Je to jako zázrak,“ líčila nadšeně pro Acces Hollywood nedlouho před premiérou nejnovější marvelovky Ant-Man a Wasp: Quantumania.

Fotogalerie
49 fotografií