Kolem herce Leonarda DiCapria se vždy točily nádherné ženy, až to chvílemi vypadalo, že si dělá jakýsi konkurz na svou další potenciální přítelkyni. Jenže ruku na srdce, dámy, která byste ho odmítla? Pohledný, úspěšný, talentovaný, bohatý, dbá na životní prostřední... ideální partner. Jeho postelí prošla nejedna oslňující modelka, leč u žádné dlouho nezakotvil. Vždy měl jednu zásadu – partnerky musely být mladé, nikdy nešel nad třicet. Aktuálně se ovšem zdá, že u jedné našel pomyslný přístav. 

V poslední době se herec známý z Titaniku, Vlka z Wall Street či Djanga až podezřele často objevoval v blízkosti italské modelky Vittorie Cerettiové (25) a začalo se spekulovat, že je pojí něco více než jenom přátelství. Tím spíše, že se Vittoria nedlouho poté, co byla s DiCapriem viděna v Cannes, rozešla s manželem, DJem Matteem Millerim (35). S Leonardem pak zašla v Santa Barbaře na zmrzlinu, společně navštívili Mexiko, kam si patrně vyrazili na dovolenou... Působili jako pár.

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio má Oscara a řekl: Globální oteplování je skutečné. Reuters

Nyní se však podle všeho rozhodli, že už nebudou nadále tajit svůj milostný románek. Jako dvě zamilované hrdličky si užili společný večer na diskotéce ve španělské Ibize, kde jejich vášnivé pohledy, jiskřící úsměvy, žhavé polibky a ještě žhavější dotyky mohli pozorovat všichni zúčastnění. Nikterak se nesnažili před zvědavýma očima všech okolo – a také před všudypřítomnými paparazzi – schovávat, naopak. Jako kdyby snad chtěli, aby o jejich lásce všichni věděli. Tak snad jim to nějakou dobu vydrží...

Fotogalerie
64 fotografií