Ihned poté, co se herec Timotheé Chalamet s Kylie Jennerovou spolu objevili na koncertě zpěvačky Beyoncé (42) v Los Angeles, začalo se spekulovat o jejich vztahu. Podle očitých svědků se tato nepravděpodobná dvojice v publiku divoce líbala. Aniž by svou romanci nějak oficiálně potvrdili (což je velmi nezvyklé hlavně u Kylie, členky klanu Kardashianových, která na svých sociálních sítích obvykle sdílí každý detail svého soukromí), nyní společně zašli na finálový zápas US Open - a rázem bylo jasno, jak to mezi nimi je.

Modelka a influencerka Kylie, která se jednu dobu pyšnila titulem nejmladší miliardářky a podnikatelky v historii (než jí byl pro údajný podvod odebrán...), a herec známý jak z blockbusterů, co vyprodávají kina, tak i z nízkorozpočtových artových snímků, byli totiž spatřeni na zápase Srba Novaka Djokoviče (36) a jeho ruského soupeře Daniila Medveděva (27) v New Yorku. Místo toho, aby sledovali Djokovičovo drtivé vítězství (díky čemuž si tenista zapsal na konto svůj rekordní čtyřiadvacátý grandslamový titul), věnovali se spíše jeden druhému.

Video
Video se připravuje ...

Wonka: Čokoládová událost roku, letošní vánoční filmový hit! Vertical Ent., Ivan D. Hladík

Pohled na jejich milostné a žhavé dotyky působil v hledišti ve VIP zóně, kde s nimi seděla i herečka Laverne Coxová (51), někdy až nemravně. Zatímco Timotheé objímal a líbal Kylie, maminku dcer Aire (1) a Stormi (5), jejichž otcem je rapper Jacques Bermon Webster II (32) alias Travis Scott, ona se zase probírala jeho kudrnami a jeho něžnosti mu vřele oplácela. A nezdálo se, že by jim nějak vadilo, že jsou středobodem zájmu svého okolí a že se na ně zaměřili nejenom všudypřítomní paparazzi, ale i kamery pořadatelů...

Fotogalerie
44 fotografií