Josh Duhamel, jenž se proslavil například ve sci-fi sérii Transformers, v akční komedii Shotgun Wedding či ze seriálu Policie Battle Creek, dlouhá léta žil po boku zpěvačky Fergie Fergusonové (48). Vypadali jako ideální pár. Jejich osmileté manželství (a třináctileté soužití) se ale nakonec v roce 2017 k úžasu všech fanoušků rozpadlo. Jejich vztah se neobešel bez závazků – společně měli synka Axla (10). A ten co nevidět dostane mladšího nevlastního sourozence.

Duhamel a jeho druhá manžela Audra Mariová, sexy modelka a držitelka titulu Miss World America 2016, totiž na sociální síti zveřejnili velmi radostnou zprávu: skoro přesně rok od veselky oznámili, že čekají miminko! Na instagramu tento pár, který spolu oficiálně randí od října 2019, zveřejnili snímek, na němž jsou vidět záběry ze sona těhotenského bříška, se siluetou děťátka a s velice stručným popiskem: „Baby Duhamel už brzy.” 

Video
Video se připravuje ...

The Callisto Protocol - trailer Striking Distance Studios

Pod příspěvkem se pochopitelně ihned začaly hromadit gratulace, a to jak od množství hercových a modelčiných fanoušků, tak i od přátel a kolegů z umělecké branže. Krásná slova jim adresovala i samotná Fergie. „Jsem za vás opravdu šťastná, lidi. Axl se už nemůže dočkat, až z něj bude velký bratr,“ vzkázala jim skrze sociální síť – čímž všem jasně dokázala, že i po rozchodu spolu bývalí partneři skvěle vycházejí a žádná zlá krev mezi nimi nepanuje.

Fotogalerie
42 fotografií