Herec známý z TitanikuVlka z Wall Street či Djanga je až po uši zamilovaný! Se svým nejnovějším objevem, tedy s italskou modelkou Vittorií Cerettiovou, se ukazuje už od letošního filmového festivalu v Cannes. Jeho láska se tehdy krátce poté rozešla a záhy i rozvedla s manželem, DJem Matteem Millerim (35), a nadále si užívá po boku Leonarda DiCapria - například si dopřáli zmrzlinu v Santa Barbaře, dovolenou v Mexiku či diskotéku ve španělské Ibize. A nikde nechyběly hluboké pohledy do očí, žhavé polibky a ještě vášnivější doteky.

Jinak tomu nebylo ani na halloweenské párty v Los Angeles, jíž se tyto dvě zaláskované hrdličky účastnily v sobotu, tedy během posledního říjnového víkendu. Zatímco Leonardo měl na sobě jako obvykle vytahané tričko, džíny a kšiltovku, jeho partnerka se na předčasnou oslavu předvečera Všech svatých vymódila do modrých westernových šatiček s mnoha kanýry a outfit doladila jasně červenou parukou. Pro jejího partnera, který ve své době patřil mezi nejkrásnější muže v Hollywoodu, byla v této image zcela neodolatelná.

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio získal Oscara a varoval své posluchače: Globální oteplování je skutečné! Reuters

A to dokonce tak moc, že si spolu uprostřed večírku museli odběhnout „na vzduch“, kde se na sebe skoro doslova vrhli. Rozdivočená byla především krásná Vittoria, jejíž půvaby v roce 2012 objevila soutěž Elite Model Look. Ručka šmátralka jí vklouzla pod tričko herce, jenž se pyšní jednou soškou Oscara (a mnoha neproměněnými nominacemi...), a zabloudila až pod jeho neforemné, pytlovité trenýrky. Co se dělo pod džínami, to se můžeme jenom domnívat... Jisté je, že se tomu oba dva zasmáli a po nějaké době se zase vrátili zpátky za přáteli.

Fotogalerie
52 fotografií