O nových talentech světového modelingu rozhodovala porota složená z odborníků z oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedli například topmodelka a tvář soutěže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2023 Michaela Kocianová, globální ředitelka Elite Model Look Jennifer May Copeová, ředitelka Oriflame ČR Jessica Anderssonová, zástupce Elite Paris Lena Bodetová či ředitel soutěže.

Jsem moc rád, že se nám opět podařilo zorganizovat ve Španělském sále krásný finálový večer Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR. Silný potenciál všech finalistů nám jako mateřské agentuře určitě umožní realizaci úspěšných dlouholetých kariér pro tyto mladé lidi,“  říká spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány. 

A kdo se raduje z vítězství? Stali se jimi Aneta Matúšková a Filip Kocábek za Českou republiku a Zuzana Kistyová a Ivo Korčák za Slovenskou republiku. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále. Porota rozhodla rovněž o vítězství Nikity Podovaylenka z Ukrajiny. A to z toho důvodu, že se kvůli válce ve své zemi nemůže podobných soutěží zúčastňovat. 

Fotogalerie
58 fotografií