O nadějných mladých talentech bude rozhodovat porota složená z odborníků z oblasti módy a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasednou například globální ředitelka soutěže Elite Model Look Jennifer May Copeová, ředitelka Oriflame ČR Jessica Anderssonová, zástupce Elite Paris Helene Bodetová či spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislav Saša Jány.

Jediné, co je stále zahaleno tajemstvím, je jméno moderátora večera. V minulosti galavečer moderoval Jakub Prachař, jindy zase Vladimír Polívka

Jsem hrdý, že soutěž Schwarzkopf Elite Model Look je již 32. rokem nejúspěšnějším projektem v objevování nových modelingových talentů v Čechách a na Slovensku. Snažíme se o to, aby se z finalistů stali zdravě sebevědomí a úspěšní mladí lidé, kteří vědí, kam chtějí směřovat a čeho chtějí v životě dosáhnout. Doufáme, že budoucí generace našich modelek a modelů pochopila, že ve světě je hodně podob estetiky a krásna a uvědomují si svou originalitu,“ říká k projektu Saša Jány.

Video
Video se připravuje ...

Šaty pro Hanu Vagnerovou se šijí na dálku! Co na to návrhář Boris Král? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Večer bude již tradičně pod taktovkou režisérky Jany Burkiewiczové. Scénu letos poprvé navrhla renomovaná scénografka Lucia Škandíková. I tento rok se v exkluzivní přehlídce představí topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například ambasadorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look SR 2023 Michaela Kociánová, české a slovenské topmodelky Michaela Hlaváčková, Sasha Gachulincová či vítězka světového finále EML 2013 Eva Klímková.

Fotogalerie
25 fotografií