Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Leo je měl všechny! 9 přítelkyň na jednom místě

/
  • Leonardo DiCaprio
    7. října 2023 ● 13:36

    Známý sukničkář Leonardo DiCaprio (48) dorazil s nejnovější přítelkyní Vittorií Cerettiovou (25) do Paříže, kde právě probíhá týden módy, avšak na žádné módní přehlídce ještě viděn nebyl. Proč? Asi se nechce v čelní řadě potit jako školák u tabule...

    Herec během posledních dvou dekád proslul svými krátkými románky s modelkami, nejlépe s těmi, které předvádějí spodní prádlo a je jim pod 25 let. A právě v Paříži by se mohl ocitnout v horké vodě, když na molech při různých přehlídkách defi lovalo rovnou devět krásek, které prošly jeho postelí! Osm – včetně veteránek světové módy Naomi Campbellové, Evy Herzigové či Heleny Christensenové – jich už má status Leovy »bývalky« (snad proto všechny nosí smuteční černou?), Italka Vittoria, objev z letošního léta, na něj aspiruje.

    Už chápete, proč se Leo od přehlídek drží dál a hledá si v Paříži radši jinou zábavu?

  • 1.

    Vittoria Cerettiová, 25 let (2023)

    Že by snad Leo konečně našel opravdovou lásku? Poslední dobou se po boku Vittorie Cerettiové (25) Leonardo objevuje čím dál častěji. Byli spolu dokonce viděni na dovolené v Mexiku. Ukončí jejich vztah pověstná číslice 25 na dortu mladé modelky, nebo se konečně Leo odváží zůstat?

  • 2.

    Gigi Hadidová, 28 let (2022)

    Modelka Gigi Hadidová (28) sice byla oproti ostatním hercovým přítelkyním o něco starší, její románek s Leem však bohužel dlouho nevydržel. Kopačky od něj dostala přímo na Vánoce.

  • 3.

    Amber Vallettaová, 49 let (1998)

    Herečka a modelka Amber Evangeline Vallettaová (49) chodila s hollywoodským oblíbencem DiCapriem v roce 1998. I když jejich románek netrval dlouho, začátky byly romantické. Poznali se, když Leonardo zjevně viděl krásku v jednom z časopisů a řekl svým agentům, aby ji kontaktovali. Pak už si jenom domluvili rande a láska byla na světě! Navíc jejich roční vztah drží rekord! Jde o jeden z nejdelších hercových vztahů vůbec!

  • 4.

    Eva Herzigová, 50 let (1998)

    Jedna z nejslavnějších českých top modelek, které se prosadily v zahraničí, Eva Herzigová (50) prožila s hvězdou Velkého Gatsbyho krátký románek v roce 1998. Vztah trval sice pouhý jeden měsíc, i tak by jistě Evě ovšem mohla většina českých žen tuto skutečnost pouze závidět.

  • 5.

    Virginie Ledoyenová, 46 let (2000)

    Bok po boku stanula francouzská herečka Virginie Ledoyenová (46) a Leonardo DiCaprio (48) ve filmu Pláž (2000). Na začátku herecké kariéry s herečkou prožil Leo románek i v soukromí.

  • 6.

    Helena Christensenová, 54 let (1997)

    Leonardo údajně randil jen krátce po natočení Titanicu v roce 1998 s modelkou Helenou Christensen. I když svůj vztah nikdy oficiálně nestvrdili, říkalo se o nich, že jsou spolu v době, kdy byl zrovna legendární film v kinech. Nějakou dobu se spolu často objevovali na různých večírcích a ve společnosti.

  • 7.

    Camila Morroneová, 26 let (2017 až 2022)

    Vztah Lea modelkou argentinského původu Camilu Morroneovou vypadal jako jeden z nejnadějnějších. Byl mezi nimi sice velký věkový rozdíl, i tak vše ale vypadalo téměř ideálně. Pár spolu dokonce měl adoptovat tři psy plemene Husky. Namísto očekávané žádosti o ruku však mezi dvojicí nakonec v roce 2022 došlo k rozchodu.

  • 8.

    Naomi Campbellová, 53 let (1995)

    Další dlouhém seznamu lásek Leonarda DiCapria je supermodelka Naomi Campbell. Ani jim ovšem románek bohužel nevydržel. Dnes jsou z nich pouze dobří přátelé.

  • 9.

    Toni Garnnová, 31 let (2013 až 2017)

    Kdysi slavný herec randil také s německou modelkou Toni Garnnovou. Jejich vztah ovšem nevydržel podobně, jako tomu bylo s jinými modelkami, které následovaly. Dnes je Toni šťastně vdaná za britského herce Alexe Pettyfera.

  • 10.

    VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...

    Leonardo DiCaprio čeká, až mu na Oscara vyryjí jméno. Twitter/Variety

Články odjinud

Dnešní horoskopy