Leonardo DiCaprio, věčný Jack z Titanicu a poslední dobou lehce přestárlý seladón, překvapil svými neobvyklými sexuálními praktikami. Jeho setkání s 22letou modelkou Hieke Koningsovou v exkluzivním hollywoodském klubu, kam vstup mají jen vyvolení mezi smrtelníky, odkrylo temnou stránku tohoto oblíbeného herce.

„Viděla jsem ho sedět v jeho typické černé mikině, naše oči se potkaly a bylo to jako zjevení,“ vzpomíná Hieke na první okamžiky jejich setkání. Romantický hrdina nezůstal u vilných pohledů a snažil se zabodovat u mladičké krásky i fyzicky. Dívka, která by mohla být jeho dcerou, okomentovala jejich první polibek poměrně drsně!  „Ušel, ale rozhodně nebyl nejlepší“. I proto nejspíš nedošlo tu noc na žádné větší eskapády. „Byl zřejmě šokovaný, nejspíš není zvyklý na odmítnutí,“ řekla s úsměvem Hieke.

Video
Video se připravuje ...

Titanic oslaví 25 let velkolepým návratem Falcon, idh

Ale opravdové překvapení přišlo až s odhalením, které prozradily Hiekeiny kamarádky. „Jedna mi řekla, že si během sexu nechává v uších sluchátka, protože nechce nic slyšet. A další mi prozradila, že jí dokonce dal polštář na hlavu,“ svěřila se Hieke s pikantními detaily, které překvapily i ty nejotužilejší fanoušky.

Tato odhalení ukazují veřejný obraz Leonarda DiCapria poněkud temněji, než se zdálo. Zatímco na plátně vystupuje jako charismatický a romantický hrdina, v soukromí se zdá, že jeho metody lásky a vášně jsou poněkud... netradiční. Tyto bizarní praktiky způsobily, že se o něm mluví více než kdy jindy, ale možná ne způsobem, jak by si přál.

Video
Video se připravuje ...

Leonardo DiCaprio v The Ellen Show mluví o svém novém dokumentu Youtube.com/TheEllenShow/BPŽ

Leonardo DiCaprio, s jeho sluchátky a polštáři, nám poskytl další důkaz, že realita může být zajímavější než fikce. A nám nezbývá než se ptát… co vlastně takový Leonardo DiCaprio může při sexu poslouchat? Podcasty o zahradničení? Enyu? Nejzajímavější nápady nám určitě napište do komentářů!

Fotogalerie
37 fotografií