Jak uvádí list Daily Mail, Annabelle, která pocházela z Atlanty v Georgii, vyrazila s kamarádkami do Fairhope v Alabamě, aby si společně užily rozlučku se svobodou jedné z nich. Z party ale  najednou beze stopy zmizela. 

Situaci komplikoval fakt, že se poblíž nacházela vodní plocha. Okamžitě se tak začalo pátrat a v sobotu kolem půl čtvrté odpoledne obdržela policie první telefonát. Annabellina sestra Alexandria se obrátila na sociální sítě a rozjela kampaň, která jí měla sestru pomoci najít. „Moje sestra se ztratila. Máme její telefon. Možná spadla z mola,“ informovala v sobotu. 

Bohužel, pátrání mělo tragický konec... Policie později informovala, že se dívčino tělo našlo již bez známek života. „Píšeme tohle s nesmírně těžkým srdcem. Annabelle měla epileptickou příhodu a odešla do nebe,“ oznámila její rodina v pondělí. „Bojovala s tím už dlouho a chtěla šířit osvětu, což na její počest uděláme,“ pokračovalo prohlášení. 

Smrt v souvislosti s epileptickými záchvaty je přitom poměrně vzácná. Na vlastní záchvat pacienti neumírají... Smrt může nastat kvůli komplikacím při záchvatu, jako například zranění nebo zapadnutí jazyka. Policie v případě úmrtí mladé youtuberky vyloučila cizí zavinění, co se ale vlastně stalo, to zatím rodina neprozradila.

„Prosím, nešiřte spekulace, které nejsou podložené. V pravý čas zveřejníme více detailů a informací o jejím životě,“ napsali pozůstalí na dívčin instagramový profil. 

Fotogalerie
56 fotografií