Do Karlových Varů doprovodila Clara McGregorová jak svého slavného otce, legendárního rytíře Jedi z Hvězdných válek Ewana McGregora (52), tak i svůj nejnovější film - roadmovie Druhá šance (což je prozatímní festivalový název snímku You Sing Loud, I Sing Louder). Užila si festival do sytosti - od pózování na červeném koberci, velkou chvíli svého tatínka, který dostal od ředitele festivalu Jiřího Bartošky (76) cenu, až po neodmyslitelné párty.

Mladá filmová producentka se z Česka, kde se zdržela podstatně déle nežli její slavný otec, vypravila více na jih, konkrétně do Itálie. Na slunném ostrově Ischia zřejmě "dobíjí baterky". Díky všudypřítomným paparazzi víme, že si tam užívá slunečnou dovolenou se vším všudy - a pořízené momentky dávají tušit, že tahle talentovaná dívka umí nejen tvořit filmy, ale také zaujmout svým vzhledem.

Video
Video se připravuje ...

Ewan McGregor v Karlových Varech: Cena od Barťáka a davy na koberci Blesk TV

Svou štíhlou postavu totiž předvedla v úsporných černých bikinách, když dováděla v moři či se slunila na pláži, kam Claru doprovázely kamarádky. Po jejím boku se však objevil i tajemný, o dost starší muž, s nímž Clara laškovala ve vlnách. Vypadala při tom velice šťastně, jak se můžete přesvědčit i v naší galerii. Po úspěchu ve Varech si mladá herečka rozhodně takový odpočinek zaslouží...

Fotogalerie
100 fotografií