Nová komedie v režii Vandy Hybnerové měla nečekanou a nepříjemnou předehru. V předsálí pražského Kina Lucerna se najednou nashromáždilo tolik lidí, že zadýchali celý prostor. Nepomohla tomu ani současná vedra. Vydýchaný vzduch neudělal dobře herečce Alici Šnirychové, která ve filmu hraje jednu z vedlejších rolí.

Udělalo se jí špatně a najednou omdlela. Několik žen v sále k ní přispěchalo na pomoc a začaly ji ovívat, až pak jeden z herců jí pomohl zvednout se ze země a posadit na křeslo,“ řekl Blesk.cz očitý svědek. Paradoxem je, že i v samotném filmu skončí herečka ležet na zemi. 

Pro Šnirychovou přijela záhy záchranná služba. Lékaři ji odvedli do prázdné místnosti, kde byl mnohem lepší vzduch, ošetřili ji a následně ji na speciálním vozíku odvezli ze sálu. Hravě zdolali i vysoké schody, které z kina vedou, a naložili ji do vozu.

Bylo mi jí líto, protože bylo vidět, že se na ten film těší, a ani ho nakonec neviděla,“ dodala další svědkyně incidentu. Tak snad je herečka v pořádku a nenechá si ujít například premiéru pro širokou veřejnost.

Šnirychová je divákům známá z menších rolí v úspěšných seriálech jako Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Modrý kód či z filmů Obecná škola, Duše jako kaviár či Pohádkář

Video
Video se připravuje ...

Jitka Sedláčková a Pavel Töpfer: Svatba není podstatná, ale ochota tu je Lucija Veselá

Fotogalerie
81 fotografií