10. března oslavil Chuck Norris své již 83. narozeniny – a o víkendu se pak na instagramu pochlubil dárkem, který dostal od své manželky Geny O'Kelleyové (60). Kdo by ale očekával, že herec, kterého proslavila nejenom role nezdolného seržanta Cordella Walkera, ale i účinkování třeba v Cestě draka či Expendables: Postradatelní 2, obdrží od své milované ženušky v tomto věku tak leda papuče nebo novu kravatu, ten by byl na omylu.

Z fotky, kterou Chuck sdílel instagramu a kterou Chuck uvedl slovy „jaký úžasný narozeninový dárek od mé ženy, Geny“, je zřejmé, že ho má manželka za dlouhých 25 let společného manželství přečteného. Darovala mu totiž terénní buginu! „Myslím, že se dá s jistotou říct, že na tom za chvíli najezdím spoustu kilometrů, haha!“ radoval se oslavenec, jenž si u nové „hračky“ i hrdě zapózoval. 

Video
Video se připravuje ...

Chuck Norris v kouzelné reklamě na T-mobile /YouTube/

Pod příspěvkem se to kromě gratulací samozřejmě začalo hemžit vtipy, které na konto Norrise vznikly – například že si sám postavil nemocnici, ve které se pak narodil. Oblíbený herec ovšem na tyto vtípky nijak nereagoval – co se sociálních sítí týče, není zde legendární Chuck zrovna přespříliš aktivní.

Fotogalerie
82 fotografií