Svého teprve půlročního syna Maxíka musela krásná moderátorka Čapkovičová převézt do nemocnice. „Srdce mi krvácí. Musíme tu zůstat. V cizím prostředí a bez Sarky,“ svěřila se na instagramu máma, jež má doma ještě starší dceru Sáru. Vyděšená Dana zároveň ukázala svým sledujícím fotku z nemocnice, na které je miminko celé obsypané děsivě vypadající vyrážkou.

„U malých dětí je pro mě nejtěžší to, že mi neumí říct, co je bolí, jak to bolí, co jim způsobuje nepohodlí. Je to hodněkrát jenom o hádání a spoléhání se na mateřský instinkt,“ zoufala si.

Naštěstí prozradila, že mohla v nemocnici zůstat s miminkem. „Za toto opravdu moc děkuji, že tu maminky mohou být s dětmi. Neumím si představit, že by tu musel zůstat beze mě a bez mlíčka, úplně sám, nemocný a vystrašený,“ byla moderátorka vděčná.

Vyrážka trápí chlapečka už pět dní. Kdykoli to vypadá, že už by snad mohlo být vyhráno, vrátí se zpátky… „Ta kopřivka je zákeřná tím, že útočí ve vlnách. Na chvilku zmizela, ale už se vrací zpět. Dnes ráno se škrábal tak zběsile, že i mě poškrábal do krve,“ posteskla si ve čtvrtek.

Nakonec se ale přece jenom zdá, že už se to lepší.S Kamilem říkáme Maxovi strýček Fester a já jsem šťastná, že se mu po pěti dnech aspoň na chvíli podobá,“ svěřila se moderátorka, která záhy přidala krátký klip, na němž miminko leze po podlaze: „Už je mu to oddělení malé!“ Tak snad bude Max opět brzy jako rybička.

Video
Video se připravuje ...

Radost, nebo utrpení? 9 známých žen prozradilo, jak prožívaly kojení. Pop Sugar

Fotogalerie
21 fotografií