Kdo říká, že těhotenské fotky musí být jenom zasněné, poetické... a proč to neříct na rovinu, nudné? Olga Lounová, dříve Pytlounová, pojala takový photoshoot trochu jinak nežli většina maminek. S bříškem, v němž roste nový život, se objeví na titulce Playboye!

„Jsem hrdá na to, že jsem první ženou v České republice, která v těhotenství pózuje pro Playboy. Pro ženu je to nádherné období a jsem ráda, že se o ten krásný dar mohu podělit se čtenáři,“ uvedla šťastná pěnice, která si tak připíše jedno velké prvenství. 

Zpěvačka, skladatelka, herečka a závodnice rallye, to vše v jenom sexy balení, na focení spolupracovala s fotografkou Annou Koniaevou, a vznikly z toho úchvatné snímky s podtitulem „Smyslná, těhotná a stále sexy“.

S výsledkem focení je  spokojená

„Věřím, že snímky osloví nejednoho čtenáře a budou pro něj inspirací, jak lze ztvárnit ženy v pokročilém stadiu těhotenství a zachovat její sex-appeal,“ přála by si dáma, která nazpívala populární duet s písničkářem Ondřejem Ládkem (43) alias Xindlem X nazvaným Láska v housce.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Olga Lounová nafotila sexy těhotenské fotky PLayboy

Lounová, pro niž bylo pózování na titulní stránku známého pánského magazínu velkou ctí, se tak snaží rozbít zažitý stereotyp, že žena v očekávání je neforemná a naprosto nepřitažlivá. Olga dokazuje, že její křivky jsou svůdné za všech okolností. 

„Žena se může cítit sexy i v těhotenství. Její tělo, přirozené změny ani sex nemusí byt tabu, ale naopak. Vždyť je to vlastně oslava života. Těhotenství je nejpřirozenější věc. Nebojme si ho vychutnat a užít,“ zdůrazňuje nastávající maminka, která se ve svých jednačtyřiceti letech stane prvorodičkou.

Fotogalerie
71 fotografií