Současná manželka Donalda Trumpa Melania prostřednictvím mluvčí své předchůdkyni vzkázala, aby skončila s prospěchářskými projevy. Ivana Trumpová totiž poskytla několik rozhovorů, aby podpořila prodej svých pamětí s názvem Raising Trump (volně přeloženo jako Trumpovská výchova).

„Mám přímý telefon do Bílého domu, ale nechci mu volat, protože je tam Melania a opravdu nechci vyvolávat nějakou žárlivost nebo něco takového, protože jsem v podstatě Trumpova první žena. Jsem první dáma,“ řekla se smíchem Ivana Trumpová o svém kontaktu s bývalým manželem.  A prozradila tehdy i to, že spolu obvykle mluví každé dva týdny.

 

Taková slova ale nebyla Trumpově současné manželce Melanii po chuti a přes svou mluvčí Stephanie Grishamovou vydala prohlášení, ve kterém se ohradila proti tomu, jakým způsobem na sebe Ivana poutá pozornost. „Paní (Melania) Trumpová činí z Bílého domu domov pro (syna) Barrona a prezidenta. Zamilovala si žít ve Washingtonu a je poctěna rolí první dámy Spojených států. Zamýšlí využít svůj titul a roli k tomu, aby pomáhala dětem a ne aby prodávala knihy,“ uvedla tehdy Grishamová.

Video
Video se připravuje ...

Tělo Ivany Trumpové (†73) už odvezli: Manévry s černým pohřebákem! Reuters

Mluvčí dodala, že prohlášení Trumpovy exmanželky mají za cíl jen vyvolávat pozornost a prospěchářský humbuk. Televize CNN poznamenala, že prohlášení první dámy bylo zformulováno ostře. Agentura Reuters se zase zamyslela nad tím, zda prezident o půtce mezi Ivanou a Melanií věděl, neboť ten den strávil na golfu s republikánským senátorem Lindseym Grahamem.

Video
Video se připravuje ...

Zesnulá Ivana Trumpová (†73): Úspěchy a skandály jejího života Videohub

 

Fotogalerie
62 fotografií