Přestože do panenky Barbie se stále stylizující Paris Hiltonová řekla před několika měsíci své „ano“ snoubenci Carterovi Reumovi (41), úspěšnému americkému podnikateli, žádné zásadní zklidnění v jejím životě nenastalo. Pořád je to ta „stará, dobrá Paris“, včetně všech extravagancí… a pochopitelně také provokací. Jinak si nelze vysvětlit snímky, jimiž dnes a denně zásobuje své sociální sítě.

Úspěšná influencerka, jíž se podařilo „prodat“ svou vlastní veselku i svatební cestu v podobě dokumentu těm nejlépe platícím médiím, nyní sdílela sérii černobílých fotografií, na nichž je skutečně velmi sexy. S kabelkou ve tvaru obrovského mobilního telefonu pózuje vsedě na posteli a na sobě má černé šaty s výstřihem, z něhož se nejednomu muži jistě zatočí hlava. Je totiž až závratně hluboký…

VIDEO: Pompézní a extravagantní veselka Paris Hiltonové očima Demi Lovato

Video
Video se připravuje ...

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton očima Demi Lovato Instagram

Právě její trošku větší poprsí, než je u téhle jindy ploché hvězdičky zvykem, podporuje teorie fanoušků, že je Paris v jiném stavu. Podobně jako na nedávných fotografiích z líbánek na Panenských ostrovech, konkrétně z ostrova Moskito, kde známá miliardářka pózovala se svým chotěm jako dvě zamilované hrdličky - v bikinách s vysokým pasem. Vypadá to, jako kdyby snad zakrývala rostoucí těhotenské bříško!

Fotogalerie
88 fotografií