Od dob natáčení oblíbené telenovely Divoký anděl uplynuly už dvě dekády. Na trojici hlavních hrdinek, seriálových služkách Milagros, Lině a Glorii, jako by se čas ale vůbec nepodepsal.

Jejich představitelky - Natalia Oreirová, Victoria Onettová a Gabriela Sariová (45) - jsou stále krásné ženy. A možná ještě krásnější: kdo si pamatuje naivní Glorii, jistě si vybaví i huňaté obočí, kterým se tehdy mladá služebná pyšnila. To už je ale dávno v propadlišti dějin a dnes je z Gabriely Sariové dokonalá kočka.

Půvab neztratila ani její upovídaná kolegyně Lina alias Motýlek. Herečka Victoria Onettová to moc dobře ví, a tak se dokonce nechala ukecat, aby odložila všechny svršky a nechala se nafotit zcela nahá. Je pravda, že od dob natáčení se skoro nezměnila. Jen svou ikonickou zrzavou kštici vyměnila za tmavé lokny. 

To, že Natalia Oreirová stále vypadá na dvacet, pak není žádné tajemství. Oreirová stále hraje i zpívá a je aktivní na sociálních sítích. Fanoušci se tak mohou zase a znovu přesvědčovat, že by si svou slavnou roli svůdné rošťačky klidně mohla střihnout i dnes.

VIDEO: Zdravice Natalie Oreiro

Video
Video se připravuje ...

Zdravice Natalie Oreiro Frekvence 1

Fotogalerie
85 fotografií