Telenovela Divoký Anděl odstartovala koncem devadesátých let popularitu nekonečných telenovel i mezi mladými lidmi a může za to právě herečka a zpěvačka Natalia Oreirová, kterou si jako Milagros zamilovali diváci po celém světě! 

I přesto, že se v současné době Natalia Marisa Oreirová Iglesiasová objevuje v televizi spíše jen sporadicky, jako zpěvačka neustále vystupuje, a v současné době dokonce koncertuje na turné s názvem Unforgettable. Při svém vystoupení v Moskvě šokovala hudební svět svým mladistvým vzhledem. Dvacet let od natáčení Divokého anděla by hádal skutečně jen málokdo.

V puritánském Rusku se Natalia odvážila vystoupit v kostýmu, který by jí mohla závidět i Jennifer Lopez (49). Zpěvačka se oblékla do korzetu tělové barvy a z dálky působila dojmem, že vystupuje nahá. Na moskevský koncert přilákala téměř bez propagace přes sedm tisíc fanoušků. 

V Moskvě také zpěvačka a herečka uspořádala tiskovou konferenci, kde se vyznala z lásky k Rusku. Připravuje prý film o historii Uruguaye a Ruska a také by si ráda znovu zahrála v ruském seriálu. „Poprvé pracuji s ruským týmem, s ruskými hudebníky a tanečníky. Cítím se skoro jako Ruska," smála se na tiskové konferenci zpěvačka. 

VIDEO: Natalia Oreirová využívá své popularity i k propagaci hnutí Greenpeace.

Video
Video se připravuje ...

Natalii Oreiro si můžou čeští diváci pamatovat hlavně jako hlavní představitelku oblíbené telenovely Divoký anděl, která jí proslavila po celém světě. Své přetrvávající popularity se snaží využívat v reklamě, ale i propagaci hnutí Greenpeace. Youtube.com

Fotogalerie
52 fotografií