Hvězda snímků Zkus mě rozesmát, Klik - život na dálkové ovládání či Rivalové zavítal do naší metropole! V Praze totiž zrovna natáčí film Kosmonaut z Čech podle stejnojmenné knihy českého spisovatele Jaroslava Kalfaře.

Fotografové i fanoušci ho zastihli před hotelem, ale Adam se rád vyfotil s fanynkami, ať již v respirátoru či bez něj. Neváhal se také podepsat, často i na různé části těl krásných dívek

Viděn už byl také v restauraci v Kaprově ulici nedaleko Staroměstského náměstí, tam už ho ale doprovázela ochranka. Coby velký milovník basketbalu využil Sandler také pozvání setkat se s českými holkami v hale Královka a zaházet si na koš.

„Jeho návštěva byla pro holky překvapením,“ prozradil vedoucí týmu Bytel. Hráčky byly nadšené, s celebritou se fotily jako o život a Adamovi předaly i narychlo vyrobené tričko.

Tento herec a komik by ale mohl potkat i další své hvězdné kolegy, protože v Praze natáčí seriál Carnival Row také Orlando Bloom (44) a Cara Delevingneová (28). V Česku ještě před nedávnem trávila čas také „Scullyová" - Gillian Andersonová (52).

Fotogalerie
46 fotografií