Do Prahy se nepřiletěla bavit, ale pracovat. Už od února v Česku natáčí válečné drama režiséra Marka Forstera (38) White Bird: A Wonder Story (Bílý pták: Zázračný příběh), americký snímek o chlapci, který s rodinou schovává malou židovku.

Náročné chvilky na place si agentka Scullyová z kultovního seriálu Akta X vynahrazuje pobytem v pětihvězdičkovém hotelu Mandarin Oriental, kde může být navzdory nouzovému stavu ubytovaná, jelikož je v Česku na pracovní cestě.

K dispozici má dvoupatrové prezidentské apartmá s terasou. Na noc stojí od 2 600 euro, což je v přepočtu 67 964 korun! Z pokoje pro horních deset tisíc se přes internet připojila i na ceremoniál udílení Zlatých glóbů a musela překousnout nepříjemný časový přesun.

VIDEO: Kult je zpět! Akta X vracejí do hry Muldera a Scullyovou!

Video
Video se připravuje ...

Kult je zpět! Nová Akta X vracejí do hry Muldera a Scullyovou! youtube.com

„Je právě nekřesťanských 4:15 ráno, sedím sama v hotelovém pokoji v Praze a sleduji východ slunce,“ přiznala v děkovné řeči po výhře za vedlejší roli v seriálu Koruna, kde ztvárnila „Železnou lady“ Margaret Thatcherovou (†87). 

V manželské posteli pak aspoň neusínala sama. Stejně jako před ní Orlando Bloom (44) si do Česka vzala psího miláčka - svou fenku Stellu, kterou podle svědků i pravidelně venčí před hotelem.

Blesk ji zastihl, jak s ní vychází způsobně na vodítku a přes ústa má roušku. Tu si sice na chvilku sundala, ale široko daleko byla sama. Doma má ještě buldočka jménem Nelson, ten s ní ale podle všeho nepřiletěl.

V prezidentském apartmá už byla ubytovaná například Madonna (62), Jennifer Lopezová (51) nebo Lady Gaga (34)

VIDEO: Ukázka z Akt X odhaluje děsivá monstra.

Video
Video se připravuje ...

Další trailer na nová Akta X odhaluje děsivá monstra. Youtube.com/Fox

Fotogalerie
77 fotografií