Když se po freestylovém vystoupení Dariji Pavlovičové a Dominika Vodičky v rádoby divoké přírodě moderátor Marek Eben ptal zúčastněných, zdali si dokáží představit život v divočině, slova se ujal Richard Genzer

Já jsem byl ženatej, tak vím, o čem mluvíte, s tou divočinou,“ zažertoval humorem svým vlastním. Jenže netušil, že doma u obrazovky se dívá i jeho exmanželka Linda Finková, kterou tato jeho poznámka urazila. 

A její reakce na sebe nechala čekat. „Miluju StarDance. ‚Znám divočinu. Byl jsem ženatej.‘ Překlad: ‚Když jsem se skoro každý den vracel domů vožralej, byla to divočina‘,“ napsala na sociální síť Finková. 

Jeden z jejích sledujících ji chtěl trochu umírnit s tím, ať je nad věcí. „Jsem, dvanáct let. To je první reakce a uznejte, že normálně nereaguju. Já ho mám ráda, mám s ním děti, ale někdy by si měl dát klídek s kecama,“ vysvětlila mu naštvaná Linda. Na Geňovy vtípky, místné i ty nemístné, je za ta léta už zvyklá, ale toto se jí osobně dotklo. Dala mu to proto alespoň takto dostatečně najevo. 

A je pravda, že se nejedná o první narážku Genzera v letošní StarDance právě na Lindu a jejich vztah. Už minule Geňa vystrkoval růžky. „Když jsme s Lídou chodili, bydlela ona u mě, po svatbě já u ní. A to jsme se ani nepřestěhovali.“ Tehdy to přešla, ale zdá se, že trpělivost už zkrátka přetekla.

Video
Video se připravuje ...

Pavlovičová a Vodička před finále StarDance: Proč padla facka? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší

Fotogalerie
41 fotografií