Součástí StarDance je herečka Tereza Kostková již dlouhých 17 let. A přestože cítí a oceňuje, že jsou u diváků dál nesmírně oblíbení, ona sama má poslední roky o svém účinkování mírné pochyby. 

„V naší profesi je strašně důležitý umět některé věci včas pustit,“ vysvětlila v pořadu Na kafeečko s Miluší Bittnerovou (45). „Musím říct, že o tom seriózně už léta přemýšlím, že chci tenhle moment poznat,“ dodala. Všichni by se tak podle ní měli připravit na to, že aktuální moderátorská sestava nebude v pořadu donekonečna. Důvodů má hned několik. „Mění se doba, mění se koncept, měníš se ty,“ vysvětlila. Je tak otázkou, jestli Kostkové začíná vadit něco konkrétního, nebo chce opravdu jen skončit v tom nejlepším.

Osobní proměna

Během svého dlouhého působení ve StarDance Kostková dospěla a je úplně jiná, než když do projektu před lety nastupovala. „Já doufám, že jsem se změnila hodně. Jsem totiž všeobecně velký zastánce změny ve všech směrech,“ vysvětlila. „Vnímám jinak i to samotné moderování. Dříve jsem hodně respektovala ten formát, říkala otázky přesně, kdy se mělo a tak,“ řekla s tím, že postupem času se v ní ovšem začala čím dál více probouzet osobnost. „Stalo se to tak trochu něčím jiným, než pracovní zakázkou, kterou máš udělat podle scénáře,“ přiznala Kostková.

Syn dospíval se soutěží

Když Tereza Kostková před 17 lety nastupovala do StarDance, byla krátce těhotná. „Touhle dobou jsem byla ve třetím týdnu těhotenství, takže to StarDance vidím i doma, “ přiznala moderátorka. Měla tím samozřejmě na mysli pohled na svého jediného syna Antonína (16), který spolu se StarDance prakticky vyrostl. A jelikož už se stává mladým mužem, je zde i možnost, že se Kostková během několika let stane babičkou. „Ještě mám dost energie na to mít kolem sebe děti, cítím se na to, abych pohlídala, pomáhala, pohrála si… Hlavně aby to odrodil někdo další!“ směje se Tereza.

Z popelky královnou

Jako moderátorka musí vždy zazářit a vypadat perfektně. A to se opět povedlo. Kostková předvedla na sobotním přenosu nádhernou černou róbu s jemnou květinovou aplikací a splývavou tylovou sukní. Šaty bez ramínek jí velmi slušely a spolu s účesem opět působily pohádkově. Celkový dojem ještě podtrhl decentní make-up, jemuž vévodila rudá rtěnka. Kostková opět dokázala, že je řadu od řady stylovější!

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena! Markéta Reinischová

Fotogalerie
83 fotografií