Před dvěma lety měla zlomené oba kotníky, dnes jim dává zabrat v podpatcích, před tréninkem nožky zahřívá, po něm zase protahuje a regeneruje. „Jestli to má nějakou výhodu, tohle tancování, tak také to, že se naučím konečně chodit na podpatcích,“ směje se věčně dobře naložená Eva.

Moc se sobě nepodobám

Svěřila se, že miluje náladu StarDance, zákulisí, legrácky, přípravu a hecování, ale i samotné přenosy, kdy už se jede naostro. To zafunguje adrenalin, na který je zvyklá, takže trému skoro nezná a bolest necítí. „Mám moc ráda, když mě posadí do křesla, hezky otlapkají, naondulují, ten proces líčení, když přijdu ráno před přenosem do šatny. Udělají ze mě někoho jiného, sama sobě se moc nepodobám, právě proto je to zábavné,“ popisuje chvíle v šatně. Je to relax, cukrář Maršálek dovalí nějaké laskominy a tanečníci doplňují cukry a kalorie.

Rozmatlané oči

Jinak se Eva moc nelíčí, střídá tréninky, dopoledne sportovní, přípravu na snowboardovou sezonu, odpoledne se soustředí zase na tanečním parketu. „Takže to by bylo nějaké líčení zbytečné, stejně si vždycky sáhnu do obličeje a něco si rozmažu, nejlépe oči, a pak vypadám báječně,“ směje se.

Když posledně tančili rumbu, dostal partner Jakub Mazůch do nosu. To se holt stává, tanečníci nejsou slečinky, kdyby si toho ale nevšimla moderátorka Tereza Kostková a nevyptávala se na to. „No jo, ale to bylo asi na oplátku. Při jivu jsem mu naběhla na koleno já, tak teď dostal on!“ prozradila Eva v pořadu České televize Kolem dokola. „Máme totiž sázku, kdo bude dřív plakat,“ smál se Jakub. „Ne, nemáme! Kuba se rozhodl, že mě chce při tanci rozplakat, ale ještě se mu to nepodařilo,“ bránila se Eva a výhrůžně přidala: „A nepodaří!“

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
76 fotografií