Než ze soutěžících udělají přítomní profesionálové zářící hvězdy, zabere to někdy i celé hodiny. Své o tom ví i Eva Adamczyková (30), která třetí soutěžní večer vystupovala v zaplétaných copáncích. Než bylo dílo na její hlavě dokonáno, stihla si ještě vyčistit nehty, aby byl její vzhled dokonalý a olympijská snowboardistka se mohla soustředit jen na co nejlepší taneční výkon! Inspirovala také Dariju Pavlovičovou (21), která chvíle před zrcadlem také využila k úpravě tmavě nalakovaných nehtů.

Pohodlí nade vše

Než se přítomné dámy oblečou do třpytivých kostýmů a šatů, dávají přednost pohodlí. Proto mnoho z nich zvolilo hebký, šedý župan, pod nímž některé z nich neměly zhola nic! Ramena tak odhalila např. tanečnice Kateřina Bartůněk Hrstková (36) nebo Adriana Mašková (25). V sexy župánku trávila čas i Eva Adamczyková, což zřejmě přilákalo jejího manžela Marka Adamczyka (35), který ji obletoval a pohrával si s blond copánky.

Župan ale nevynesly jen ženy. Vzal si ho i Richard Krajčo (46), který přítomným odhaloval svou mužnou hruď, zakrytou síťovým tričkem! Na rozdíl od dam zvolil výraznější barvu župánku a myslel i na to, aby se mu hodila k očím...

Návrat k sobotám

Zatímco minulý týden se StarDance vysílalo kvůli předávání státních vyznamenání až v neděli, nyní hvězdy zazáří v plném lesku na obrazovkách opět v sobotu od 20.10 hod. na ČT1. Zbývajících osm soutěžních párů tentokrát předvede quickstep, paso doble a slowfox.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Ivana Chýlková: Honzíček nebude nedoceněný Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií