Zula botky, ve kterých se nedalo vydržet, a minulou sobotu odtančila soutěžní sambu bosa. Den před živým přenosem si ošklivě poranila kotník, pár hodin před nástupem na parket nedošla ani z šatny do maskérny.

Vyloučená zlomenina

Na noze makám, co to jde. Udělám všechno pro to, aby se to co nejrychleji zahojilo a mohla jsem dál normálně fungovat. I když to není bohužel otázka pár hodin nebo dní,“ prozradila fanouškům na sociálních sítích. Do karet jí hraje, že ČT výjimečně bude StarDance vysílat o den později, tj. dnes, kvůli sobotnímu předávání státních vyznamenání. „Zatím je všechno v řešení. Absolvovala jsem několik vyšetření, fyzioterapii a podobně, takže uvidíme. Pevně věřím, že bude všechno v pořádku. Naštěstí se vyvrátila zlomenina nártních kostí,“ řekla deníku Aha! Lenka s tím, že ji dnes čeká ještě magnetická rezonance. „Tak uvidíme, jak se to všechno vyvine,“ dodala s nadějí Návorková

V péči specialistů

„Tanečnici Lence Noře Návorkové se daří dobře, je nyní v péči specialistů a rehabilituje. Nedělní přímý přenos třetího večera soutěže StarDance není v žádném případě ohrožen a Česká televize je v souladu s pravidly licence na situace související se zraněním tanečníků připravena,“ sdělil Aha! Radek Konečný z České televize.

Teď už je jasné, že diváci nebudou ochuzeni ani o vystoupení Adamczyka s Návorkovou, která dnes tančit bude. Nechme se překvapit, zda vystoupí opět bosa, nebo se vrátí k tanečním střevíčkům, kterých se minule kvůli velké bolesti vzdala.

MÍSTO ZVEDAČKY PÁD

Za úraz Návorkové může dle svých slov sám Marek Adamczyk. „Je pátek, projíždíme si choreografii, všechno jde dobře a my se dostáváme k závěrečné zvedačce... Jenže já se na poslední chvíli rozhodnu, že to vlastně už umíme a zvedačku si můžeme šetřit na sobotní generálku. Lence jsem to ale řekl trochu pozdě. Respektive hodně pozdě – když už byla ve vzduchu a čekala, že ji jako obvykle vytáhnu nahoru a posadím si ji na ramena,“ popsal herec incident na svém Instagramu. Připadalo mu, že o nic nejde. „Nebyla nijak moc vysoko, jenže když má člověk na sobě podpatky, nečeká to a má už plné nohy samby, tak je nekontrolovaný dopad na parket to poslední, co by si jeho kotníky přály zažít,“ doplnil.

 

Video
Video se připravuje ...

David Prachař a Zuzana Dvořáková o konci ve StarDance Petra Koubková

Fotogalerie
57 fotografií