Na sprostá slovíčka jsou ve veřejnoprávním prostoru obzvlášť hákliví a v přímém přenosu podzimní televizní události roku, kterou sledují hodně i děti, obzvlášť.

To by ale nesměl sedět za porotcovským stolem vtipálek Richard Genzer, aby nějaké nepadlo už v prvním díle. Byť ho neřekl tentokrát on sám.

Stačil mu pohled na sexy Ivu Kubelkovou v upnutém oblečku a padly zábrany i jemu. Své hodnocení výkonu moderátorky a jejího tanečníka Martina Prágra (25) tedy začal slovy: „Já ten omezovač trošku pustím. Samozřejmě když se setkají dva krásní mladí lidé, je to fajn. A když se setkají tři, je to ještě lepší,“ vtipkoval s poukazem na „jeho“ trojčlennou porotu.

Dobře naladěný porotce Zdeněk Chlopčík se chytil po pár sekundách – přestal se ovládat, vybuchl smíchy a poznamenal: „To je debil.“

Pěkná čtyřka

Moderátor Marek Eben (65) hned pohotově reagoval a narážel na nízký bodový příděl, který porotci soutěžícím do té chvíle nadělovali: „Tak to bude pěkná čtyřka.“

Chlopčík se ale nenechal rozhodit a zálibně si prohlížel sexy Kubelkovou. „Rychlé nohy, krásná technika, máte krásné nohy, dlouhé nohy, mně se líbí,“ odříkával nadšeně.

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer jako porotce StarDance: Děsí ho jedna věc! Markéta Reinischová

Fotogalerie
113 fotografií