„Možná to v košili vypadá, že jsem přibral, ztloustl a mám pupek, ale realita je trochu jiná... Díky tanci mám ještě pár kil dolů,“ napsal na instagram tanečník a jako důkaz sdílel polonahou fotku, na níž vyniklo jeho břišní svalstvo. 

Po sobotním přenosu, kde s farářkou předvedl krásnou chachu, dostal totiž řadu reakcí v podobě zpráv a komentářů. V nich měli diváci a divačky dojem, že Dědík přibral, což on nyní vyvrátil. „Marku, jsi krásnou duší v krásném těle,“ vzkázala mu nejprve procítěně Kopecká.

Nezapře v sobě ale farářku, která je připravená všechny vyslechnout a poradit jim. Příspěvek svého tanečníka totiž využila k tomu, aby zahájila diskuzi na téma bodyshaming, tedy posměch a zesměšňování kvůli fyzickému vzhledu člověka a jeho postavě. Tedy něco, s čím má prý i tato útlá kráska své zkušenosti...

„Komentáře o tom, kdo tančí dost anebo málo, kdo kde co má anebo nemá, jsou důkazem, že je neustále potřeba mluvit o tom, co je to bodyshaming - stud za vlastní tělo,“ začala Martina Viktorie.

„Když mi bylo dvacet, styděla jsem se za kdeco, když mi bylo třicet, začalo to být lepší. Teď, když je mi o pět víc, začínám se konečně cítit sama sebou, ale upřímně, to není v pořádku a je to pozdě,“ svěřila se na sociální síti svým „ovečkám" Kopecká, farářka v Církvi československé husitské.

„Naše tělo je chrám, máme usilovat o zdraví, fyzické a psychické, a v tom je krása,“ doplnila své poselství a vzkázala ještě: „Takže Marku, děkuji, že tohle téma otevíráš, ono se to určitým způsobem týká každého z nás.“

VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Fotogalerie
58 fotografií