„Potřebovali jsme prostor,“ prozradila Blesku energicky Andrea Kalivodová, proč se rozhodla vzdát malé zahrádky, kterou měla ještě nedávno před okny svého rodinného domu. „Máme dvě úžasné děti ve věku pět a sedm let a snažíme se, aby tu měly kamarády a navštěvovaly se s nimi. S tím samozřejmě souvisí, že potřebujeme parkovací prostory a tohle nám opravdu pomohlo,“ je ráda operní pěvkyně, že se zbavila předzahrádky, kterou nikdo z rodiny nijak nevyužíval. Na druhé straně parkovací stání je přesně to, jak si Andrea Kalivodová s manželem Radkem Tögelem přáli prostor před domem zužitkovat. O zahradu a možnost vyžití ve vlastní zeleni nicméně rodina nepřišla.

Za domem si vybudovali luxusní zónu kombinující dětské hřiště s romantickými zákoutími pro dospělé. „Vybudovali jsme si ohniště. Máme tam perfektní a krásnou lavičku, to někde manžel sehnal kamenec. Je to super nejen pro letní, ale i podzimní večery. Když padá listí a kolem jsou ty barvy, má to úžasnou atmosféru,“ je nadšená vnadná pěvkyně. A jak zabavit syny Adriana (7) a Sebastiana (5), když už se jim nechce sedět s mámou a tátou u ohně? V horní části zahrady zřídili milující rodiče pro své ratolesti originální hřiště s prolézačkami a houpačkami. „To byl Radkův nápad. Co se týče dětí, jsme za jedno a já mu do toho ani moc nežvaním, protože vím, ze to nemá smysl. On je praktický a uspořádaný,“ vysekla před kamerou Blesku poklonu svému manželovi Andrea Kalivodová.

Přiznala ovšem zároveň, že svým názorem přispěje aspoň, co se citu pro barvy týče. Přestože mají Andrea Kalivodová s manželem Radkem velkou a prostornou zahradu, žádný čtyřnohý hlídač po ní nepobíhá. Pořízení domácího mazlíčka na naléhání synů se pěvkyně zatím úspěšně brání. „Je to velká zodpovědnost a my chceme cestovat. Kluci navíc mají kroužky a tréninky. Ještě to chce čas,“ je přesvědčená. A co se týče zvířat, dovolila zatím jen rybičky do venkovního zahradního jezírka. „Ty si děti osobně vylovily u dědy a babičky z rybníčku. Děda je velký rybář a i kluci to milují a baví je to. Rybičky rádi i krmí. Uvidíme, co bude dál,“ svěřila černovlasá pěvkyně, kterou proslavila především role energické Carmen.  

Fotogalerie
40 fotografií