„Mohla jsem to tušit. Kdybych dala na svoji intuici a první pocity, který jsem na začátku měla. A kdybych poslouchala lidi… Určitě to byla manipulace. Postupně nabývám pocit, že to byla manipulace za účelem obohacení se, hlavně z hlediska financí… Já mám pocit, jako kdyby toho člověka ve mně někdo vypnul, vygumoval ze mě… Už přicházím o společný vzpomínky. Díky bohu, ten lidskej mozek funguje dobře v tom, že se snaží ty bolestivý věci vytěsnit… Nemám v sobě takový to hořko v tom směru, že bych doma házela na jeho fotky šipky, případně dělala nějaký jiný věci…,“ vyjádřila se Gabriela Soukalová ve zkratce ke vztahu ke svému dnes již exmanželovi, bývalému badmintonistovi Petru Koukalovi, s nímž je sice rozvedená, ale stále se spolu soudí o milionový majetek.

I přesto, že je sama Gábina přesvědčená, že Petrovi šlo a stále jde hlavně o její peníze, přiznala v pořadu Povídej moderátorce Radce Červinkové, že v její paměti přetrvávají stále i pozitivní vzpomínky s ním. „Jsem ráda za ty první roky, který pro mě byly nepopsatelný, hezky strávenej čas, dokud jsem nepochopila tu hru…,“ dodala Soukalová vcelku smířeně.

Co ji trápí už na první pohled mnohem víc, je situace v rodině. „Moje sestra byla vážně nemocná, začala u ní vážná nemoc, se kterou se musela prát, nebo teda doteď se s ní pere. V návaznosti na to onemocněla moje mamka, do toho byl nemocnej ještě táta, takže vlastně to bylo poměrně smutný období, který pořád trvá…,“ rozplakala se Gábina, které život přináší do cesty opravdu drsné překážky.

Možná právě díky kariéře vrcholové sportovkyně, jejíž psychika musí být odolnější, než je běžné, všechny problémy zvládá. A také díky své nové rodině v podobě partnera Miloše, s nímž má teprve několik týdnů starou dcerku Izabelku. „Největší motivace je ta malá, je to něco nepopsatelnýho… Nikdy v životě jsem to nepoznala, nikdy jsem si nechtěla připustit, že nějaký děti budu mít, to bylo takový trošku tabu. Teď jsem ale ráda, že to přišlo, že mě to potkalo, protože to je největší radost, kterou jsem ve svém životě potkala,“ uzavřela optimisticky Soukalová celý emočně vypjatý rozhovor.

VIDEO: Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

Fotogalerie
64 fotografií