Profesionální tanečnice Tereza Prucková dostala do páru ve StarDance svérázného herce Zdeňka Godlu. Ačkoli Godla patřil od počátku mezi outsidery, kterým diváci příliš nevěřili, Prucková nakonec dokázala v Godlovi lásku k tanci probudit a vybičovat ho ke krásným výkonům. 

Společný čas si navíc velmi užila. „Můj milej Zdendo, děkuju za tu tříměsíční jízdu, kterou jsme spolu zažili! Byl to nenahraditelnej čas, kterej se zpočátku houpal chvilku dolu, chvilku nahoru, až si našel ten správnej směr,“ popsala společné měsíce. 

Prucková velmi ocenila, že se Godla odmítl vzdát a skutečně na sobě zamakal. „Byl jsi strašně statečnej a já jsem na Tebe pyšná, jak jsi tu nálož všeho neznámého a nového zvládnul,“ vzkázala svému parťákovi. 

Tanečnice rovněž ocenila, že Godla nakonec svou snahou dokázal mnohým vytřít zrak a přesvědčit je o svých kvalitách. „Jsem ráda, že jsi zbořil předsudky všech nevěřících Tomášů, protože jsi čistá duše bez obalu a ještě je s Tebou velká legrace. Zasloužíš si poklonu! Mám Tě ráda. Pusu, Tvoje 'šéfová',“ pochválila herce upřímně. 

VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Fotogalerie
100 fotografií