Příchod do taneční soutěže StarDance znamenal pro talentovaného herce Zdeňka Godlu střet s úplně jiným světem. S tancem zatím žádnou zkušenost neměl, začátky proto nebyly vůbec jednoduché. 

V prvních kolech to podle toho také vypadalo. Pak šel ale Godla do sebe a teď se dušuje, že už kvůli své taneční partnerce Tereze Pruckové (36), které něžně přezdívá Terezka, se musí snažit opravdu naplno. 

Teď se ale zdá, že kvůli výkonu bude muset omezit i své milované cigarety. Godla je náruživý kuřák a pálí takříkajíc jednu od druhé. To má ale neblahý vliv na jeho kondici a v zájmu těch nejlepších výsledků se teď možná bude muset zlozvyku vzdát.

O tom jsou alespoň přesvědčení jeho fanoušci, kteří mu pravidelně drží palce a přejí mu, aby předváděl jen ty nejlepší výkony. Když se teď objevil v živém vysílání na instagramu, kde odpovídal na otázky svých věrných, někteří mu právě neustálé kouření ostře vyčetli.

"Hele, bráško, tohle je reklama na tabák, nebo co to je za šaškárnu?"  zeptal se ho například bez obalu jistý Martin. "Nekuřte, neudýcháte ten tanec," radila další fanynka. 

Vedle rad a popíchnutí se ale objevovala i slova chvály. "Brácho, to, co jsi dokázal, by dokázal málokdo. Nepodceňuj se. Nemáš taneční školu, a i přes to klobouk dolů!" vzkázal mu druhý Martin. Godla totiž v minulosti několikrát své výkony ostře zkritizoval a tvrdil například, že určitě vypadne.

Vedle tvrdé dřiny ocenili fanoušci i jeho bezprostřední povahu. "Příjemná změna koukat na někoho, kdo je svůj, nepřetvařuje se před ostatními a kamerou. Jste neskutečně vtipný, u dialogu s Markem Ebenem jsem se nasmála jako už dlouho ne," pochvalovala si další žena.


VIDEO: Zdeněk Godla o účasti ve StarDance: Strach je na místě!

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Godla o účasti ve StarDance: Strach je na místě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií