Tréninky v rámci taneční soutěže StarDance nejsou žádná legrace. Všichni soutěžící tvrdě makají a po komplikacích v posledním kole, kdy řada účastníků musela zůstat v karanténě, do toho teď všichni chtějí šlápnout naplno.

Svého tanečníka má konečně zpátky i zpěvačka Tereza Černochová. Dominik Vodička ji ale po svém návratu na parket rozhodně nešetří a Černochová se teď přiznala, že jim z náročné dřiny už tak trochu "hrabe". 

Dvojice na sociální sítě umístila video z tréninku, které ukazuje, že o zábavu rozhodně nouzi nemají. "Tery, jsi v pohodě?" ptá se na videu Vodička Černochové, která dřepuje. "Jasně," odpovídá mu s klidem zpěvačka. "Co děláš?" ptá se zmateně její učitel tance při pohledu na zvláštní pohyby.

Zpěvačka se ale nenechá rozhodit. "To víš, lyžařská sezóna začíná, je potřeba si natrénovat to vajíčko, žejo," objasňuje. "Takže tlačíš vajíčko, jo, nebo co," směje se Vodička při natáčení podivných kreací své svěřenkyně. "Já jsem malá slepička, tlačím vajíčko, mám k tomu krásný oděv," směje se Černochová a ukazuje nohu na několika místech omotanou tejpovací páskou. "Dneska zelená, máme zelenou," komentuje Vodička zdravotní pomůcku. "Jsem stylová," pochvaluje si Černochová. 

Je jisté, že humor dvojici rozhodně nechybí. Minulé kolo tančila zpěvačka s tanečníkem Michalem Kurtišem (32), s Vodičkou tedy teď mají co dohánět. Zda se dřina vyplatí a promítne se do výsledků v příštím kole, na to si ale budeme muset ještě počkat. 

VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Fotogalerie
34 fotografií