Pokud bude Kostkové relativně dobře, pozdraví diváky hned v úvodu přímého přenosu, kde ji vedle Marka Ebena (63) vystřídá její kamarád Aleš Háma (48). „A to prostřednictvím živého vstupu z domova,“ tvrdí zdroj, podle kterého za herečkou ale nemůže dorazit štáb. „Z hygienických důvodů to nepůjde. Takže ten vstup by měl proběhnout přes počítač či telefon,“ dodal.

Sama Kostková v sobotu ráno přes Instagram žertovala s Hámou, který na večer dostal její šatnu: "Jako doma, Aleši," okomentovala jeho příspěvek, a když Háma ukázala i její boty, které tam zůstaly připravené, dobírala si ho, aby mu nebyly příliš velké. V posledním příspěvku se pak Tereza ukázala, nenalíčená a s hrnkem čaje. "Koukám se z okna, večer budu koukat na vás, moji milí ze StarDance," pozdravila kolegy.

»Kavky« věří

Na Kavčích horách jsou všichni přesvědčení, že Kostková už bude příští týden znovu stát ve studiu. „Věříme, že se Tereza brzy uzdraví a, pokud bude moci ukončit izolaci, příští sobotu se s Markem ve StarDance opět potkají,“ řekla Aha! mluvčí ČT Karolína Blinková.

Lehčí průběh

Herečka a moderátorka má i díky očkování proti covidu naštěstí lehčí průběh nemoci. „Kurýruji se poctivě v naději, že brzy si společný čas v divadle, rozhlase i na parketu StarDance nahradíme a naplníme,“ napsala v jednom z prohlášení z izolace. Naposledy se národu ozvala ve čtvrtek, kdy se vyfotila s knihou Jiřího Suchého (90) Klaun si povídá s Bohem, kterou si během léčby čte.

ŠKATULATA, HEJBETE SE!

Do karantény putovali tři tanečníci a dvě hvězdy StarDance.

TYHLE PÁRY NEUVIDÍTE...

Herečka Simona Babčáková (48) a Martin Prágr (27)

Zpěvák Mirai Navrátil (29) a Lenka Nora Návorková (30)

...A TYHLE DVOJICE SE ZMĚNILY:

Herečka Marika Šoposká (31) a Michal Bureš (místo Robina Ondráčka)

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35) a Jakub Necpál (místo Michala Necpála)

Zpěvačka Tereza Černochová (38) a Michal Kurtiš (místo Dominika Vodičky)

VIDEO: Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
108 fotografií