„Je to tak, tuto informaci jsem se sám dozvěděl před malou chvílí a těším se,“ potvrdil Háma webu ŽivotvČesku.cz, který informaci přinesl. „Kdo by nechtěl moderovat s pánembohem,“ dodal s tím, že se objeví dočasně po boku Marka Ebena. Přímo Česká televize tuto informaci Blesku nevyvrátila, nechává si ale otevřená zadní vrátka. „Aleš Háma je určitě jednou z variant, ale chceme, aby všichni měli negativní PCR test. I u Aleše tak čekáme na výsledek testu,“ řekla Blesku mluvčí ČT Karolína Blinková.

Původně ovšem televize oslovila vítězku minulého ročníku Veroniku Khek Kubařovou, ta se ale tak narychlo nedokázala uvolnit ze stávajících pracovních závazků.

Kolem nadcházejícího kola populární taneční soutěže je pořádně rušno už od pondělka, kdy Kostková test na covid absolvovala a vyšel jí pozitivní. Do karantény totiž kvůli tomu musí minimálně pět dalších soutěžících - a ani to ještě není konečné číslo. Česká televize tak usilovně řeší, jak bude sobotní kolo soutěže vypadat a kdo se v ní vůbec bude moci objevit.

VIDEO: Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu.

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu. Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
96 fotografií