Důvod? Stále není vyřešené, jestli pro ni Česká televize vymůže výjimku z hygienického nařízení, aby mohla v sobotu večer opět moderovat s Markem Ebenem (63) čtvrtý večer populární taneční soutěže celebrit.

Na dotazy Blesku, zda ji už tento týden uvidí diváci před kamerami, doteď nereagovala. Na zprávy neodepisuje, hovory nezvedá. Zatímco minulý týden, kdy měla lehčí průběh covidu-19, komunikovala na sociálních sítích skoro denně, tento týden se ozvala jen jednou.

A to v pondělí. „Jen tak... Jako pozdravení všem s přáním týdne, který pro každého z vás bude právě takový, jaký si přejete. Právě takový, že budete moci říci – to byly ale krásné dny! Díky, Tereza,“ napsala Kostková ke snímku své siluety.

Od té doby o ní není na sociálních sítích vidu ani slechu. Přitom, když jí bylo nejhůř, neměla problém se v izolaci vyfotit a pak to veřejně sdílet.

O tom, jestli moderátorka dostane od hygieny povolení opustit izolaci o den dříve, má být jasné během dneška. Pokud nastanou problémy, bude s Ebenem znovu moderovat Aleš Háma (48).

Vypadnou dva páry

Kvůli nařízené karanténě nemohli minulou sobotu tancovat ve StarDance zpěvák Mirai Navrátil (29), ani herečka Simona Babčáková (48). Z toho důvodu se před týdnem mimořádně nevyřazovalo. Teď by tudíž měly vypadnout dva páry, aby se soutěž vrátila do normálního stavu a skončila poslední sobotu před Vánocemi. Bude to už v sobotu večer?

Ani na tuto otázku ČT zatím neodpověděla. „V jednom díle vypadnou dva páry, ale v kterém, to ještě řešíme,“ tvrdí kreativní producentka Lucie Kapounová. 

VIDEO:Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video
Video se připravuje ...

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
98 fotografií