O tom, že je Simona Babčáková skutečně originální žena s obrovským smyslem pro humor, nejspíš nemá cenu pochybovat. Komediální talent ostatně prokázala například v sitcomu Comeback, kde ztvárnila roli svérázné matky-samoživitelky, která tráví většinu svého času za barem hospody. Další a další fanoušci jí přibývají díky účinkování v taneční soutěži StarDance …když hvězdy tančí – a to i přesto, že se minulého kola kvůli covidu-19 účastnit nemohla. Poté, co byla moderátorka Tereza Kostková (45) pozitivně testována na koronavirus, coby neočkovaná musela do karantény.

Společně se svým tanečníkem Martinem Prágrem (26) to pojala jako zavření do rakve, ze které pak vylezla v neděli, kdy jí doba strávená v izolaci skončila a ona se zase mohla vrhnout na tréninky. Neúčast na sobotním přímém přenosu se však neblaze podepíše na jejich skóre. Během dalšího kola budou při vyřazování ochuzeni o body od poroty ze sobotního kola, a co víc, nepočítají se jim ani hlasy, které jim přišly během přímého přenosu. To mnoho jejich příznivců považuje za podvod a ani trochu se jim to nelíbí.

VIDEO: Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát!

Video
Video se připravuje ...

Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

A nelíbí se to podle všeho ani Babčákové, která na sociální síť dala další povedené video s lakonickým popiskem „každý se s absurditou vyrovnáváme po svém“, v němž se snaží podvodem získat hlasy. Herečka v něm volá operátorovi a požaduje od něj, aby úplně všechny SMSky „od kohokoliv a komukoliv“ přicházely na její soutěžní číslo SD 5. Vedle ní sedí Prágr a hraje si s mobilním telefonem, vzápětí však zpozorní a obrátí se na Babčákovou: „Ty jako teďka švindluješ? Jako že jsi nedostala body od poroty, tak tady švindluješ?“ podivuje se. Ta se to snaží zamluvit, uplatit Prágra mandličkami... a nakonec s tím, že potřebuje na toaletu, uteče ze záběru.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Simona Babcakova (@simonababcakova)

„Netřeba švindlovat, my vám radši šoupneme pár SMSek,“ ujišťovali ji pobavení fanoušci. Obavy Babčákové jsou však na místě, podle sázkových kanceláří si právě díky absenci hlasů z minulého kola stojí velmi špatně a je žhavým adeptem na vypadnutí. Podobně jako výše zmiňovaný Zdeněk Godla a Tereza Černochová (38), jíž bookmakeři příliš nevěří. Ona však prozatím v soutěži podává až překvapivě skvělé výkony. Zpěvák Mirai Navrátil (29), který je ve stejné situaci jako Babčáková, však takto „ohrožený“ údajně není – jeho prý podrží zástupy jeho mladičkých fanynek.

Fotogalerie
79 fotografií