Tereza měla minulé pondělí pozitivní test na covid-19 a musela okamžitě do karantény. Bohužel s ní i pět účinkujících ve StarDance - Simona Babčáková (48), Mirai Navrátil (29) a tři tanečníci. Nikdo z nich nebyl očkovaný. 

Tuto sobotu se všichni, pokud budou mít negativní PCR test, vrátí na taneční parket a herečka vystoupí, jak jsou diváci zvyklí, po boku Marka Ebena (63). Minulou sobotu ji nahradil Aleš Háma (48).

Kostková se čas od času ozve svým příznivcům. „Jen tak... jako pozdravení všem s přáním týdne, který pro každého z Vás bude právě takový, jaký si přejete... právě takový, že budete moci říci: to byly ale krásné dny, díky... Tereza,“ okomentovala své fotky, na kterých jsou její stíny nohy nebo těla. 

VIDEO: Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video
Video se připravuje ...

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jeden z fanoušků jí dokonce složil báseň: „Tajemná Terezka, ve stínu pokoje, dala se za závěsem s covidem do boje. Covid to prohraje jasná věc, Terezka zas zvedne v divadle oponu. A bude hrát znovu a od znova.“ Jiní se modlí za její brzké uzdravení. „Terezko, už je ti líp?? Modlila jsem se za tebe.“ 

Fotogalerie
47 fotografií