Ten má přitom hned v sobotu po StarDance moderovat na ČT1 galavečer Atlet roku. „Aleš už si počítal, jak dlouho by mu trval přejezd po skončení StarDance do hotelu Ambassador, odkud druhý přímý přenos probíhá,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí StarDance.

„Pokud Tereza nenastoupí, Aleš to vezme, ale bude muset odjet před závěrečnými titulky, aby vše stihl. Ten přejezd z Výstaviště na Václavské náměstí mu při dobrém provozu potrvá maximálně třináct minut,“ dodal zdroj.

Aleš Háma nebude případně první hvězdou StarDance, která musí přejíždět mezi přímými přenosy. V roce 2010 rychle přejížděla moderovat Atleta roku v hotelu Ambassador zpěvačka Monika Absolonová (45), která tehdy v taneční show soutěžila. A také to zvládla!

ČT: Stále to řešíme

Zatímco minulý týden všichni aktéři StarDance i Česká televize situaci okolo covidem-19 nakažené Kostkové čile komunikovali, tento týden všichni podivně mlčí. „Stále to řešíme,“ je jediná reakce mluvčí ČT Karolíny Blinkové.

Sama Kostková nemluví vůbec. Na dotazy nereaguje, telefony nezvedá. Ukázala jen siluetu Na sociálních sítích se naposledy objevila tento týden v pondělí. „Jen tak... Jako pozdravení všem s přáním týdne, který pro každého z vás bude právě takový, jaký si přejete. Právě takový, že budete moci říci – to byly ale krásné dny! Diky, Tereza,“ napsala Kostková ke snímku své siluety.

Od té doby nenapsala na facebook či instagram ani písmenko. A to během plného boje s covidem komunikovala s fanoušky skoro každý den. Už v úterý měla přitom negativní PCR test a je teď tedy plně na ČT, zda pro ni výjimku od hygieny získá a Tereza bude moci zase moderovat.

Pražská hygiena na dotazy, jestli může člověk na žádost svého zaměstnavatele izolaci opustit předčasně (pokud tedy už nemá žádné příznaky a má negativní PCR test), nereagovala. Nařízení platné ještě z neděle 24. října nicméně říká, že pokud měla Tereza pozitivní test na covid, může izolaci ukončit nejdříve 14. den od prvního pozitivního testu, z toho minimálně 4 dny nesmí mít klinické příznaky. PCR test v závěru izolace nepotřebuje.

VIDEO: Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video
Video se připravuje ...

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
99 fotografií