Na poslední kmenové radě museli ze svých řad vylučovat svého člena opět »celebritní« Titáni – po duelu s youtuberem a cestovatelem Martinem Carevem (25), kterého – pro něj překvapivě – vyhlasoval tým, vypadla topmodelka Denisa Dvořáková (34), co mu jakožto držitelka individuální imunity určila za soupeřku policistka Kristina (29). Druhý vyřazovací souboj, během kterého se z písmenek skládal nápis, se jí stal už osudným.

V úterní 9. epizodě Survivora budou Titáni probírat okolnosti, které vedly k Denisině vyřazení. Podle influencerky Yenifer (30) k tomu došlo kvůli její panovačnosti, která jí v kmeni Titánů zlomila vaz. Ostatní se sice snaží dopátrat, kdo z nich má na svědomí odklon od taktiky ponechávat si až do sloučení v kmeni silné hráče, a tuší, že to možná všechno bylo úplně jinak... nikdo však zatím neobviňuje Yenifer, co za vším stojí již od počátku.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Yenifer o Denisině taktice TV Nova

U Lovců se hoteliér Jack (45) a osobní trenér a od roku 2005 také zpěvák skupiny Skyline Jakub Bína (39) budou dohadovat ohledně přípravy kávy a dojde i na vyhrůžky. Jack odhaluje dojemný příběh, kterak se z Egypta dostal do Čech. Kmeny ale každopádně čekají další souboje o odměny. Dokáží tentokrát uspět Titáni a získat tak do nadcházejícího souboje o kmenovou imunitu tolik potřebnou výhodu a hlavně sílu? Dívejte se a uvidíte!

Fotogalerie
58 fotografií