Seriál Slunečná s Evou Salvatore Burešovou a Markem Lamborou (28) v hlavních rolích si v letech 2020 až 2022 získal srdce nejednoho televizního diváka. Pravidelně ho sledovalo přes milion lidí! „Slunečná samozřejmě měla jet dál, ale skončila proto, že se Marek Lambora (27), kterého ten seriál vyšvihl, rozhodl, že od teď chce dělat umění a ne nekonečný seriál,“ tvrdil tehdy zdroj z TV Prima webu eXtra.cz

Prima tak místo toho nasadila Zoo, které se úspěch Slunečné podařilo zopakovat. Kromě Lambory do nových kulis přitáhla oblíbené tváře – Evu Burešovou, Pavlu Tomicovou (61), Terezu Brodskou (55), Ondřeje Pavelku (68) nebo Lucii Polišenskou (37).

Zoo se blíží do finále

Jenže i Zoo nyní došla ke svému konci a ještě letos má padnout první klapka novinky, která má seriál vystřídat, píše nyní stejný web o zákulisí konce dalšího diváky oblíbeného příběhu. „Hned po prázdninách se začíná natáčet nová seriálová pecka,“ prozradil zdroj z TV Prima. 

Informace o novince si zatím televize střeží jako oko v hlavě. „Je na to přísné embargo, sdělí nám to až časem. Ale rozhodně se nebude riskovat a bude to ve stylu ZOO nebo Slunečné, žádné další experimenty typu Eliška a Damián,“ tvrdí informátor webu eXtra.cz.

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová zažila v seriálu ZOO pořádnou dávku adrenalinu FTV Prima

Start bez Burešové

Jedno se ale přece jen ví už teď: Eva Burešová tentokrát v hlavní roli určitě nebude! „Stěží může být hlavní hvězdou, protože v září, kdy se startuje, se bude ještě věnovat své hudební kariéře, do toho nového seriálu má podle toho, co prosáklo z produkce, naskočit až někdy v průběhu času,“ překvapil zdroj. 

»Zpožděný« nástup na scénu naznačuje, že postava Evy Burešové bude opět výrazná a v ději zřejmě pořádně zamíchá kartami. Hlavní pozornost se ale tentokrát bude věnovat jiným! 

Fotogalerie
91 fotografií