Robert Urban se před půl rokem nechal slyšet, že je momentálně single a žádný nový vztah není na obzoru. S divadelní umělkyní Andreou Kheilovou, se kterou chodil několik dlouhých let a s níž sdílel i společnou domácnost, se v té době totiž rozešel. Odstěhoval se, zařídil si nové bydlení a učil se být sám. Seriálový fešák si ale stav nezadaného muže dlouho neudržel.

Jak na instagramu ukázal, v jeho náručí je již nová kráska. A to doslova! Dokázal to společný snímek pořízený skrze zrcadlo, na němž je zachycen v objetí s přitažlivou brunetkou ostříhanou na mikádo. Ten herec sdílel na sociální síti společně s emotikonem rudého srdíčka a se stručným, leč všeříkajícím hashtagem „love“ - což nejspíš nemusíme ani překládat do češtiny. Podle našich informací pochází slečna z Ostravy - stejně jako Robert.

Video
Video se připravuje ...

Seriálový Damián Robert Urban: Co říká na smršť negativních reakcí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Zamilovaná fotografie se během pár hodin na jeho instagramovém profilu dočkala tisíců takzvaných lajků. Svou podporu mu vyjádřili nejenom fanoušci, ale i kolegové z umělecké branže - například zpěvačka Petra Vojtková (37), s níž vystupoval v muzikálu Tarzan, malá herečka Adélka Hesová (8), co ztvárnila jeho dceru v Zoo, anebo Emma Smetana (36), Anna Dvořáková (22) či Jan Komínek (29), s nimiž stál před kamerou při natáčení Elišky a Damiána.

Jak mu to po boku „čerstvě odtajněné“ přítelkyně sluší, to můžete posoudit i - v naší galerii!

Fotogalerie
43 fotografií