Urban zmizel ze ZOO poté, co dostal nabídku hrát prince Damiána v seriálu Eliška a Damián. Z toho se ale už po pár odvysílaných dílech stal naprostý propadák a na obrazovkách se udržel sotva dva měsíce.

Druhá řada Elišky a Damiána se na televizní obrazovky ani nedostala, vypadá to, že všechny nově natočené díly šly k ledu. Teď ho tvůrci vzali na milost, návratem do ZOO k roli soudce Kříže by si tak Robert Urban mohl u diváků alespoň trochu vylepšit skóre.

Přestože je herec za příležitost rád, nabídka pro něj byla nečekaná. „Ten odchod jsem měl v sobě už vyřešený a vůbec by mě nenapadlo, že by se mohla v hlavách producentů a scenáristů objevit možnost, že by se Petr vrátil. Ale je pravda, že když mi producenti zavolali a nabídli mi to, tak nebylo nad čím váhat,“ svěřil Urban.

Přestože se Urban nemůže natáčení a kolegů dočkat, tíží ho současně i menší obavy z opětovného přijetí diváky. Přece jen se v roli soudce se neobjevil rok a půl! „Je to už nějaká doba, co v ZOO nejsem, lidé si odvykli. Tak doufám, že si zase zvyknou,“ dodal s nadějí Urban v Showtime.

Klus v ohrožení?!

V roli soudce Kříže rozpoutá Urban velké drama. Výrazně zasáhne zejména do života své bývalé lásky Viky (Eva Burešová, 30) a jejího současného přítele Filipa (Tomáš Klus, 37). Přestože si pár žije spokojeným rodinným životem, Viky na Petra nemůže jen tak zapomenout.

Spolu mají totiž malého synka Péťu. Jestli láska mezi Viky a Filipem zvládne Křížův návrat ustát, se dozvíte každé úterý a čtvrtek na Primě od 20.15 hod.

Video
Video se připravuje ...

Seriálový Damián Robert Urban: Co říká na smršť negativních reakcí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií