O tom, že se herec zranil, informoval sám své příznivce ve své novoroční zdravici na sociální síti. „Přeju vám krásnej novej rok, ať vykročíte šťastnější nohou než já, protože já, na rozdíl od vás, doufám, jsem si zlomil nohou,“ hlásil na instagramu z Mariánských Lázní, kde ho čekal tak trochu jiný program, než si původně plánoval. „Žádný zábaly, wellness, vířivky, perlivka, masáže... Tak doufám, že mi za dva dny, maximálně za tři nebo čtyři ta noha sroste,“ vtipkoval představitel lékaře Vilkina z primáckých seriálů Modrý kód, Sestřičky a 1. mise.

Jenže bohužel, zázrak se nestal, a zlomené kosti tak rychle skutečně nesrostly, takže se čtvrtého ledna Roman Zach dostavil, respektive spíše dobelhal, na filmovou premiéru hororové komedie Krvavý Johann za pomoci dvou francouzských holí. Po jeho boku byla sice jeho manželka Andrea Králová (53), návrhářka filmových kostýmů, té ale nebyl zájem novinářů vůbec příjemný a před cvakajícími fotoaparáty se komicky snažila uniknout plížením podél zdi... o čemž se můžete přesvědčit v naší galerii.

Video
Video se připravuje ...

Herec Roman Zach po účinkování ve StarDance: Hodili po mně i jelito! Blesk TV

Focení s berlemi podle všeho vadilo i Zachovi, neustále je odkládal či skrýval zraněnou nohu za sebou. „Uklouzl jsem na ledu. Kdyby se to stalo při sportu, bylo by to zajímavější,“ prozradil Blesku pobaveně. V nešťastném zranění jistě sehrála svou roli i hercova výška - když spadne někdo malý, kdo má třeba metr a půl, má to k zemi přece jenom blíž nežli jeden z nejvyšších českých herců. Zach podle údajů dostupných na internetu měří 204 centimetrů. A pozor, některé zdroje uvádějí dokonce dva metry a šest centimetrů!

Fotogalerie
53 fotografií