Přátelé i kolegové byli zvyklí, že mívala pusu od ucha k uchu. Od prosince 2021 ale zmizel Pavle úsměv z tváře. Manžel Ondřej Malý (58) ji opustil kvůli kolegyni a hereččině bývalé kamarádce Kristýně Kociánové (39). Nebyl to jen nějaký nepodstatný úlet. Už spolu mají syna Jakuba, který sfoukl první svíčku na dortu.

Podle přátel Pavly jsou s Ondřejem stále manželé. „Je to pro ni velké trápení, tu zradu nemůže v sobě uzavřít,“ míní. „Kdykoli na to přijde řeč, strašně ji to bolí,“ přiznávají blízcí. Zřejmě znovu přišla řeč na právní ukončení manželství, protože herečka se opět uzavřela před světem. Netočí, nevystupuje.

Přitom ještě před pár týdny to Pavla roztáčela na parketu s tanečníkem Markem Dědíkem (40). Právě s ním skončili druzí v roce 2018 ve StarDance. A nyní o 35 kilo lehčí herečka tančila jako o život.

Video
Video se připravuje ...

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst... David Turek, Elmer Carvalho

„Měla šaty dvacetileté tanečnice, moc jí to slušelo,“ popsal deníku Aha! sám Dědík. „A taky skvělou náladu, v tak dobré kondici jsem ji už dlouho neviděl,“ dodal několikanásobný mistr České i Slovenské republiky. A přátelé, kteří se s ní potkali minulý týden, sdílejí stejný názor jako její tanečník. Teď ale Tomicové do smíchu není.

První kolaps

Podobný zdravotní kolaps měla Pavla Tomicová v roce 2022. Její seriálová veterinářka Anežka taky načas zmizela z obrazovky. Dopřála si delší klidový režim. V březnu 2023 herečka přiznala, že vyhledala pomoc u odborníka na duševní zdraví.

Fotogalerie
58 fotografií