Po pouhých pěti měsících je herečka znovu na antibiotikách. „Jde to k lepšímu jen pomalu,“ posteskla si na sociální síti. Problém je, že právě nyní se její indispozice vůbec nehodí.

Do seriálu se vrátil soudce Petr Kříž v podání Roberta Urbana, který si odskočil točit seriál Eliška a Damián. Jenže dílko u diváků zcela propadlo, a herec je tak zase zpět v ZOO u svých dětí a maminky v podání Terezy. Ale Brodská leží doma

„Bylo z toho docela pozdvižení,“ přiznal člen štábu. „Narychlo se musel měnit scénář, psát nové obrazy s jinými herci. Je to průšvih,“ uzavřel zdroj s tím, že v pražských Strašnicích, kde Prima sídlí, bylo hodně živo. Zápal plic ale není radno přecházet. Je to nemoc, která potřebuje vyležet. Navíc pacienta hodně oslabí.

Kvůli onemocnění Terezy Brodské byla přesunuta i dvě únorová představení Nadechnout se života v Divadle Ungelt.

Když měla herečka loni v září poprvé zápal plic, přiznala, že je jí zle jako ještě nikdy. Dokonce musela vystřídat několik druhů antibiotik. Ničily ji vysoké horečky.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů DNES: Brodská zavzpomínala na dětství, prozradila, co způsobilo svár mezi nejlepšími kamarádkami Brejchovou a Jiráskovou FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií